15 Лютого 2020

Сімейний фестиваль Mamafesta допомагає

Сімейний креативний фестиваль Mamafesta став нашим партнером у благодійності. Разом ми будемо створювати умови для успішного лікування діток та майбутніх мам із вадами серця в Інституті ім. Амосова.

Проект “Серце одне на двох” передбачає створення палат інтенсивної терапії матері і дитини в Національному Інституті серцево-судинної хірургії ім. Амосова. Разом з Mamafesta наш проект підтримали Київські кав’ярні – Ilovecoffee, Meseta Espresso Point, сучасний центр краси HAIRHOUSE. Кожен їхній відвідувач може допомогти проекту за допомогою благодійного QR-коду. 

Місія фестивалю Mamafesta – укріплювати інститут сім’ї, дарувати щасливе батьківство і сучасне виховання. Благодійний проект “Серце одне на двох” має схожу мету, а участь у благодійності ми розглядаємо, як невід’ємну частину виховання соціально активних громадян

Іще кілька років тому жінки з хворим серцем лише мріяли про материнство – народжувати було надто ризиковано для її життя і життя дитини. Серцево-судинні захворювання і досі посідають перше місце серед причин материнської і дитячої смертності. Щороку близько двох тисяч сімей стикаються із цією проблемою і переживають величезний стрес.  

Разом із лікарями Інституту імені М.М. Амосова ми маємо намір це змінити. Нещодавно в інституті почали програму «Акушерська кардіологія», аби рятувати життя матері й дитини. Діти з’являються на світ у кардіологічній операційній та одразу мамі роблять операцію на серці.

Саме для них ми плануємо створити дві палати, де мами та новонароджені малюки будуть разом в комфортних та безпечних умовах під наглядом кардіологів та вчасно отримувати необхідну допомогу.

Місія фестивалю Mamafesta – укріплювати інститут сім’ї, дарувати щасливе батьківство і сучасне виховання. Благодійний проект “Серце одне на двох” має схожу мету, а участь у благодійності ми розглядаємо, як невід’ємну частину виховання соціально активних громадян. Тому ми із радістю приєднались до проекту і пропонуємо нашим партнерам і учасникам можливість взяти участь у корисних справах”, – кажуть організаторки фестивалю Аня і Олена.