01 Квітня 2020

Допомагаємо лікарням спільно з Moneyveo та УББ

У партнерстві з Українською біржею Благодійності та Moneyveo ми закупили три апарати штучної вентиляції легень експертного класу для українських лікарень, які надають допомогу пацієнтам з COVID-19.

Фінтех-компанія Moneyveo надала 2,7 млн гривень для придбання 3-х апаратів штучної вентиляції легень. Фонд «Крона» втілив організаційну та логістичну складові проекту, Українська біржа Благодійності – комунікаційну. Обладнання доставлять у Київську міську клінічну лікарню №9, Чернівецьку обласну клінічну лікарню та Тернопільську міську комунальну лікарню швидкої допомоги. Ці медичні заклади є центрами допомоги пацієнтам зі складним перебігом коронавірусної інфекції.  

Сьогодні як ніколи актуальні наші корпоративні цінності – Time. Trust. Technology. Важливо не втратити дорогоцінний час, допомагати один одному і подбати, щоб у наших лікарнях було все необхідне обладнання для боротьби з можливими ускладненнями коронавірусу

«У такий непростий час бізнес повинен бути драйвером соціальної відповідальності та підтримувати свою державу, своїх громадян, – коментує СЕО компанії Moneyveo Альона Андронікова. – Сьогодні як ніколи актуальні наші корпоративні цінності – Time. Trust. Technology. Важливо не втратити дорогоцінний час, допомагати один одному і подбати, щоб у наших лікарнях було все необхідне обладнання для боротьби з можливими ускладненнями коронавірусу»

Апарати S1200 мають сенсорний екран, який відображає параметри вентиляції, тривожну інформацію і коливання. Вентилятори зручні у використанні, легко переміщуються і підходять для всіх типів серцево-легеневої реанімації. Відтак продовжать рятувати життя українців після того, як пандемію COVID-19 буде подолано. 

Ми в реальному часі відстежуємо нагальні потреби лікарень, закриваємо їх і публічно звітуємо про виконані задачі.